Almost ready…

Deze zomer werd de knoop doorgehakt dat we de koffie business zouden gaan verkennen. Hoeveel koffie zouden mensen drinken? Hoeveel geven ze nu uit aan koffie? Grijpen koffieliefhebbers vaak mis, of hebben ze juist een voorraadje koffiebonen die liggen te verpieteren? Dankzij onze enquête en doordat we opeens met iedereen over koffie gingen praten kwamen we veel te weten. En toen nam het enthousiasme rap toe.

Want iedereen die de koffie proefde wilde dat we gingen beginnen. Ze wilden niet meer terug naar koffie uit de supermarkt… Maar we waren zelf nog niet 100% tevreden. Totdat we de juiste bonen op de perfecte manier geroosterd hadden. Brute Bonen: Check.

Maar om goed van start te gaan hebben we ook een startvolume nodig. Dus nu wordt het spannend: Hoeveel van de geïnteresseerden gaat zich ook daadwerkelijk als eerste klanten aanmelden? Of zien mensen toch nog bezwaren?

We gaan het zien, the proof is in the pudding, het bestelformulier is klaar voor de eerste early birds! Zodra we genoeg aanmeldingen hebben gaan we de eerste branddatum inplannen en is er geen weg meer terug voor Brute Bonen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.