Verzenden & Retourneren

Verzenden

Al onze producten worden binnen 24 uur overgedragen aan Cycloon Fietskoeriers. Waar mogelijk gebruiken we brievenbuspost voor onze koffie, zodat je er niet voor thuis hoeft te blijven. Cycloon Fietskoeriers bezorgt brievenbuspost van dinsdag tot en met zaterdag en pakketten van maandag tot zaterdag.

Tenzij anders vermeld zijn verzendkosten inbegrepen in de prijs.

Retourneren

We hopen natuurlijk dat je blij bent met onze producten. Mocht je onverhoopt toch het (ongeopende) product willen retourneren, dan kan je dit tot 30 dagen na ontvangst van het product aangeven. Na de aanmelding voor retour heb je 30 dagen om het product terug te sturen. We verzoeken je het product terug te sturen naar:

Brute Bonen BV
Zodiakplein 90
2516 CD Den Haag

Vermeld hierbij altijd het ordernummer of je e-mailadres, zodat we je bestelling erbij kunnen zoeken en het bedrag (incl. verzendkosten, excl. retourkosten) terug kunnen boeken. Dit doen wij binnen 14 dagen na je aanmelding van retour.

Versgebrande koffie mag je ook retourneren als het product niet in de smaak valt. Je mag tot 100 gram van je eerste levering gebruiken om Brute Bonen uit te proberen. Stuur ons een appje als je de bonen hebt geprobeerd, dan kijken we naar een oplossing.

Klachten & vragen

Mocht de koffie onverhoopt niet de topkwaliteit zijn die je van ons mag verwachten, of komt de verpakking beschadigd bij je aan, neem dat zo snel mogelijk contact met ons op, dan zoeken we naar een passende oplossing.