Brute Bonen op kantoor

Op kantoor

Aandacht voor een lekkere koffie op kantoor loont. In alle medewerkers- tevredenheidsonderzoeken komt lekkere koffie steevast naar voren als belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Een belangrijk deel van de informele connecties ontstaan bij de koffieautomaat.

Zowel een volautomaat als de pistonmachine zijn geschikt om Brute Bonen te serveren. In het servicemodel kunnen we ook voorzien in onderhoud en onderhoudsartikelen.

Volautomaat

Met een volautomatische espressomachine kunnen medewerkers met één druk op de knop van onze versgebrande koffie genieten. We hebben een breed assortiment van hoogwaardige machines waar we onze koffie op aanbevelen zoals Jura, Dr. Coffee, WMF & Eversys.

Eigen espressobar

Je ziet het steeds vaker: Een centrale plek in het bedrijf waar een sfeervolle espressobar ingericht wordt. Wij kunnen hier volledig in voorzien:

  • Levering & onderhoud van hoogwaardige machines van diverse merken (o.a. La Marzocco, Sanremo, Faema), zowel leen/lease als koop
  • Levering van versgebrande duurzame koffie, thee en evt melkproducten
  • Training/opleiding van barista’s
  • Advies inrichting / workflow

Evenementen

Een evenement op kantoor of op locatie? Brute Bonen heeft een stoere mobiele koffiekar. De kar is niet afhankelijk van een stroom- of waterpunt en kan overal naar toe gereden worden. Vraag naar de mogelijkheden!

Wegwerpbekertjes?!

Binnenkort zijn ze niet meer toegestaan, de papieren/plastic wegwerpbekers. Wij zijn het daar volledig mee eens en hebben 3 alternatieven:

  1. Herbruikbare to-go bekers tegen een scherpe prijs of statiegeld
  2. Plastic-vrije bekertjes (100% papier), of
  3. Recyclebare bekers die we samen weer inzamelen

We bespreken graag de beste optie voor jouw situatie.

Duurzaam inkoopbeleid

Brute Bonen koopt haar koffie rechtstreeks in bij de producent, zonder tussenhandel. Daardoor beland er een eerlijke prijs bij de boer, die tot wel 2x zo hoog ligt als de marktprijs. We compenseren de CO2 uitstoot uit het gehele productieproces waardoor de koffie CO2 neutraal is. Lees meer over onze klimaatneutrale aanpak.

Ook een Brute Baas worden?
Laat je gegevens achter of bel/app ons op 06-41932580.

Contactformulier

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op: