Hoe werkt Brute Bonen?

Grote of kleine koffiedrinker, voor iedereen met een bonenmaler is de perfecte espresso of cappuccino binnen maalbereik, met de ultiem versgeroosterde koffiebonen van Brute Bonen. Een heerlijke krachtige melange van topkwaliteit bonen.

Kies je gewicht
1. Kies de hoeveelheid & type machine
icon_delivery
2. Wij branden en bezorgen
Espreso machine
3. Barista time!

1. KIES DE HOEVEELHEID & Type machine

Onze pakketten beginnen bij 300 gram Brute Bonen (ruim 2 espresso’s per dag*). Je kunt altijd klein beginnen en naar een grotere hoeveelheid overstappen. Of ga voor groots en meeslepend en trakteer je hele straat op espresso van Brute Bonen!

We stemmen de branding van onze Brute Bonen af op jouw machine, daarom vragen we je naar je espresso setup.

* We rekenen met ruim 8 gram per espresso of koffie

2. Wij branden en bezorgen

Koffiebonen zijn op zijn best vanaf 5 dagen tot 3 weken na het branden. We branden daarom iedere twee weken, de volgende branddag is over 10 dagen (maandag 11 december).

En daarna versturen we de bonen zo snel mogelijk met de post. De bonen blijven vers in de speciaal ontwikkelde koffieverpakking die precies door je brievenbus past. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

3. Barista time!

Met Brute Bonen in huis houdt niets je meer tegen om het maximale uit je koffieapparaat te halen. Fine-tune je maalgraad voor de perfecte espresso met een fluweelzacht crema of oefen op je latte-art skills voor de sublieme cappuccino.

Nieuwsgierig geworden?

De Volgende Branddag

Alles draait bij ons om de Brute Bonen Branddag. Iedere twee weken ontwaakt onze brander en worden jouw bonen versgebrand.

11 december 2023

Dagen
Uren
Minuten
Seconden