Je bekijkt nu ESPRESSOGLAASJES

ESPRESSOGLAASJES

“Het kan niet aan de bonen liggen…” zei ik tegen Pieter. “Ik koop de duurste bonen uit de supermarkt”.

Het was 10 jaar geleden toen ik m’n eerste espressomachine van Pieter kocht. Zoals de meeste van jullie weten heeft hij naast Brute Bonen een bedrijf in nieuwe en gereviseerde espressomachines: Coffee & Kitchen.Maar wat ik ook deed, de espresso’s smaakte niet zoals bij hem. “Ik ga je wat laten zien” zei hij, om aan te tonen dat het niet aan de duur betaalde machine lag.Hij leegde mijn maler vakkundig van de dark roast supermarkt-rommel en gooide er een klein zakje huisgeroosterde bonen in. Na wat afstellen kwam daar een hele mooie, rijke, stroperige, cognacbruine crema in een klein glaasje lopen. Langzaam trok het crema op en kwam de espresso tevoorschijn.

“Holy shit dat zijn Brute Bonen! ????” riep ik uit. Dit had ik mijn machine nog nooit zien doen. We keken elkaar gelijk aan en wisten dat er een nieuwe naam was geboren. Pas vier jaar geleden waagden we de sprong en begonnen we ons Brute Bonen avontuur met versgebrande koffie per post. Niet alleen wij, maar heel veel fans bleken net zo gek op die mooie crema van versgebrande koffie. En steevast kregen we de vraag van onze fans: Heb je ook Brute Bonen kopjes?

ESPRESSOGLAASJES

Nee, was het antwoord steevast. Zelf genieten we het meest van onze koffie in een glaasje. Dan komt de crema het beste tot zijn recht, het oog wil immers ook wat. En dan vooral niet te dun glas. Het was zoeken naar iets dat ons echt kon bekoren. Tot nu!

NU IN DE SHOP

Vanaf vandaag kan je de perfecte Brute Bonen espressoglaasjes bestellen. Eigenlijk moeten we zeggen doppio-glaasjes, want een doppio past er perfect in. Ze zijn verkrijgbaar in de shop voor €6,95/st. Bestel je er twee mee met de aankomende branddag, dan betaal je geen verzendkosten???? Meer info lees je morgen in de branddag-mail en/of het betaalverzoek ????

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.