BRUTE BONEN ESPRESSOBAR

Al even hebben we aan onze nieuwe branderij de Brute Bonen Espressobar geopend.  We hebben jou hier nog amper iets over verteld! ? Dus tijd voor een update:

EEN ESPRESSOBAR?

Op de plek waar we onze koffie branden, willen we iedereen natuurlijk ook de versgebrande koffie kunnen laten proeven. Verstopt in de Binckhorst, ligt onze branderij & espressobar. Met prachtig uitzicht over de Trekvliet. De perfecte plek voor een koffie en workshops!

Zo kunnen we iedereen laten zien waar jouw koffie vandaan komt. Niet alleen kan je een kijkje nemen in de branderij, we hebben de espressobar ook omgetoverd tot jungle, om te laten zien dat koffieplanten het beste groeien onder de beschutting van hoge planten en bomen. En heb je de foto’s van onze plantages in India al ontdekt? ?

VAN DE KAART

Heb je zin in méér dan koffie? Top, dan hebben we een ontbijtje met wafels & fruit voor je, of een lekker broodje of warme soep bij de lunch. Een heerlijke zelfgemaakte appeltaart is natuurlijk ook een optie. ?

Bekijk de kaart

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.