Je bekijkt nu De eerste branddag

De eerste branddag

DE BEUK ERIN

Het was even stil van onze kant. Heel stil. Afgelopen maanden hebben we onder een steen geleefd! Na de vergunning, vlak voor kerst kregen we de sleutel van onze toekomstige nieuwe branderij. Dat gaf ons een paar weken zodat we gelijk na de nieuwjaarstoast konden starten met de verbouwing!

En dat ging hard, Aannemersbedrijf Sirre heeft in 3 maanden een ongekende klus geklaard. Van casco bouwput tot hightech branderij. Stap voor stap komt het ontwerp van Styleloket tot leven. Stap voor stap zagen we de eerste branddag in ons nieuwe pand dichterbij komen.  🥳

En hoe zag dat eruit? Drie maanden de beuk erin! Onze trouwe insta-volgers hebben af en toe een glimp mogen opvangen:

En dan is het vandaag eindelijk zover!

DE EERSTE BRANDDAG

Vandaag tellen we als de eerste officiële branddag in onze nieuwe branderij. 🥳 We hebben al wat testbatches achter de rug en gaan vandaag vol vertrouwen aan de slag op onze nieuwe high-tech en super duurzame, zuinige brander!

De Loring S35 geeft ons ongekende precisie bij het maken van de brandprofielen. We gaan komende periode de brander nog veel beter leren kennen en de profielen steeds verder fine-tunen. Jullie feedback is daarbij zeer welkom! Proef je verschil? Waar word je blij van? Welke tonen mogen krachtiger? 

UN CAFFÈ PER FAVORE

Onze droomlocatie is niet compleet zonder proeflokaal. En gelukkig komt het moment dat we de deuren van de Brute Bonen Espressobar kunnen openen snel dichterbij. Een datum durven we nog niet af te geven, zodra we klaar zijn om je te ontvangen hoor het je het zeker!

Tot de volgende & enjoy your coffee!

Wil jij als eerste op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen? Meld je dan aan voor Brute Bonen Koffiegeleuter. Dan ontvang je (on)regelmatige update over het reilen en zeilen binnen Brute Bonen. We sturen je nieuwtjes, tips & tricks en updates over onze reis als start-up:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.