Je bekijkt nu Hartkloppingen in de trein

Hartkloppingen in de trein

Vroeger bestond er een rubriek in het NS Spoor magazine met de kop Hartkloppingen. Een smakelijke rubriek hartstochtelijke oproepjes van reizigers die de vonk in elkaars ogen zagen en elkaar daarna uit het oog zijn verloren. Het had niet veel gescheeld of Brute Bonen had mee kunnen doen, met de volgende oproep:

“Je zat tegenover me in de trein toen ik “terloops”  je gesprek opving. Bellend met je vriendin, hing je de vuile was buiten over je vorige werkgever. Je had opgezegd. Het was tijd voor een baan die wél relevant was voor je CV. “Maar waar vind ik een baan waar je je bezig kan houden met duurzaamheid en de impact van de mens op de natuur?” verzuchtte je. Ik, blauw shirt, spijkerbroek, Brute Bonen tote-bag. Zat kwistig te scrollen op m’n telefoon, alsof ik niets opving. Ik heb misschien wel de perfecte job voor je. Bel je me? Contactgegevens bekend bij redactie

NEW TEAM MEMBER

Gelukkig sprak ik haar wél aan in de trein en wisselden we gegevens uit. Een week later sparden we over de duurzame koers die we met Brute Bonen willen varen, het behalen van onze B Corp-status en hoe dit aansluit op haar master. En ook nog eens gek op koffie! Deze job-match was meant to be! Niet veel later tekende Lisanne voor de functie Sustainability Officer bij Brute Bonen. ? Welkom Lisanne!

De volgende branddag is 4 maart 2024


SUSTAINABILITY OFFICER

En wat doet de Sustainability Officer? Lisanne is het duurzame geweten van Brute Bonen. Kloppen de claims die Jop maakt? Wat is de meest duurzame keuze? Hoe kunnen we onze impact vergroten? Wat is ervoor nodig een B Corp te worden? Lisanne fact-checkt, onderzoekt en schrijft. Binnenkort zie/hoor je meer hierover!

Tot de volgende & enjoy your coffee!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.