Je bekijkt nu Vacature: Content Marketeer – gesloten

Vacature: Content Marketeer – gesloten

Brute Bonen levert topkwaliteit espressobonen, iedere twee weken versgebrand bij onze klanten door de brievenbus. Zit jij altijd vol met creatieve ideeën, is content creëren jouw tweede natuur en is jouw dag pas echt begonnen als je even heerlijk van je koffie hebt genoten? En niet te vergeten, is jouw dag ook pas compleet als je een echte bijdrage hebt geleverd aan een betere wereld en even flink gelachen hebt? Dan is de vacature Content Marketeer bij Brute Bonen wellicht iets voor jou! 

Over Brute Bonen

Brute Bonen levert topkwaliteit espressobonen, iedere twee weken versgebrand bij onze klanten door de brievenbus. We zijn een jonge start-up ontstaan vanuit de liefde voor de perfecte espresso. Wij leveren onze koffie zowel bij de mensen thuis (per post) als op kantoor en in de horeca. 

Brute Bonen gelooft dat de perfecte smaak en duurzame keuzes hand in hand gaan. Hiermee willen we het anders doen. Helaas is dit nog erg zeldzaam en onbekend in de koffiewereld. Wist je bijvoorbeeld wij onze koffie in het bos verbouwen en dat wij de eerste (en enige) in Nederland zijn die volledig composteerbare zakken hebben ontwikkeld? Door onze koffie te drinken draag je bij aan het behoud van oerwoud, wild life èn betaal je een eerlijke prijs aan de boer. 

Er is veel nog veel meer over onze koffie te vertellen en dat is precies wat jij mag doen. Wij zijn op zoek naar een coffee lover die ook net zo dol is op Content Marketing en ons wil vergezellen om onze boodschap verder uit te dragen. Dankzij ons verhaal zijn we afgelopen jaar uit 260 internationale impactvolle startups geselecteerd om deel te nemen aan het ImpactCity Accelerator programma in samenwerking met Startup Bootcamp. Hier zijn we erg trots op!

Wat ga je doen?

Als Content Marketeer ga je aan de slag met het opzetten van een succesvolle contentstrategie en geef je hier vervolgens invulling aan met een ijzersterke content. Daarmee weet je onze schare fans te raken, verbinden en vergroten. Je bent volledig verantwoordelijk voor je eigen toko en werkt nauw samen met de oprichter die veel ervaring met online marketing heeft (een echte pré voor je ontwikkeling en werkplezier).

Jouw bijdrage is een succes als:

 • Het aantal klanten dat via online kanalen binnenkomt binnen het jaar is verdubbeld.
 • Er een sterk merk imago is uitgewerkt zowel in de brievenbuspakketjes als op social media d.m.v. scherpe teksten, sprekende visuals en leuke acties om onze (aanstaande) klanten in de watten te leggen. 
 • Je plezier hebt in je werk en in het bouwen aan een succesvolle startup.

Wat neem je mee?

Een oneindige stroom ideeën om content te maken komt goed van pas in deze rol. ? 

Verder heb je:

 • Een goede dosis humor en enthousiasme;
 • Ondernemende & probleemoplossende mentaliteit ;
 • Een proactieve en resultaatgerichte werkhouding. Je bent in staat om eigen werk te organiseren en het team hierin mee te nemen;
 • Je bent een kei in het spelen met taal en het uitwerken van visuals;
 • Op z’n tijd een tikje last van perfectionisme;
 • 24 – 32 uur per week van je tijd beschikbaar;
 • Een afgeronde HBO-/WO-opleiding;
 • Marketingervaring in FMCG, Retail of B2C omgeving.

Wat bieden wij je?

Brute Bonen is een start-up. Dus geen gespreid bedje, maar een omgeving waar jij de content-strategie volledig zelf kan vormgeven en uitvoeren. Je wordt onderdeel van onze droom om heel Nederland kennis te laten maken met onze liefde voor de perfecte espresso.

 • Hybride werken met als uitvalsbasis de branderij in The New Farm in Den Haag;
 • Marktconform salaris;
 • Zowel loondienst als op freelance basis mogelijk;
 • Mee op reis naar India om de koffieplantages met eigen ogen te zien;
 • Recharge-yourself-days;
 • En natuurlijk niet te vergeten… unlimited supply van Brute Bonen.

Drinken wij binnenkort koffie?

Zie jij een match? Stuur je beste content idee dan naar Jop (06-42200265 / jop@brutebonen.nl) en dan plannen we snel een koffie in.

« Terug naar vacatureoverzicht