Brute Bonen is Haagse Schat

Sinds vandaag mogen we ons scharen onder een select gezelschap van pareltjes van Den Haag: de Haagse Schatten! En daar zijn we natuurlijk wel een beetje trots op. Vanaf nu kan je dus ook je Haagse Schat cadeaubon bij ons inwisselen voor een pakketje versgebrande Brute Bonen, of voor een bruut bewaarblik.

Wie zijn Haagse Schatten?

Haagseschatten.nl is een initiatief van Barbara & Marlies ontstaan vanuit een passie en liefde voor de stad Den Haag. Op het platform verbinden ze Haagse levensgenieters aan de leukste ondernemers van de stad, o.a. door te bloggen over hun nieuwste ontdekkingen, de ‘Haagse schatten’ op de schatkaart te zetten en de samenwerking tussen de verschillende Haagse schatten te stimuleren.

Andere Haagse Schatten

Benieuwd welke schatten er nog meer op de kaart staan? Bekijk de schatkaart op Haagseschatten.nl.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.