KoffieCoach zorgt voor de perfecte espresso voor thuiswerkers

Een 30 minuten digitale thuisbarista-coachingssessie

De coronacrisis – met thuiswerken tot gevolg – leidde tot een stijging in de verkoop van espressomachines én een toenemende vraag naar koffiebonen. Omdat Brute Bonen een écht goede espresso of cappuccino voor iedereen toegankelijk wil maken, introduceerde Brute Bonen een digitale coachingsessie voor de thuisbarista. In een sessie van 30 minuten krijgt de thuisbarista tips om het maximale uit zijn espressomachine te halen.

Door de coronacrisis zijn veel mensen tot thuiswerken veroordeeld, waardoor Brute Bonen in korte tijd het aantal particuliere klanten zag verdubbelen. “Je merkt dat mensen hun thuiswerkplek ingericht hebben en daar hoort een nieuwe espressomachine met goede koffiebonen bij”, aldus Jop Bröcker van Brute Bonen. “Echter, met een nieuwe espressomachine alléén ben je er nog niet. Een klassiek Italiaanse espressomachine vergt nog behoorlijk wat kunde”.

Om die reden introduceert Brute Bonen KoffieCoach: in een videocall van 30 minuten doorloopt Brute Bonen de verschillende stappen in het zetten van een espresso of cappuccino. Brute Bonen beantwoordt alle vragen en geeft tips over het gebruik van de machine, de maalgraad en het bewaren van de koffie. “Mensen zijn door het thuiswerken al helemaal gewend aan videobellen, het is gaaf om te zien hoeveel we over kunnen brengen in een kort tijdsbestek” aldus Jop.

Een korte try-out periode leerde dat er behoefte is aan deze dienst en dit deed Brute Bonen besluiten de dienst breder beschikbaar te stellen. Voor iedereen die zijn koffiecarrière thuis een boost wil geven is er nu een KoffieCoach Starterspakket beschikbaar, met versgebrande Brute Bonen en een KoffieCoach sessie van 30 minuten.

Over Brute Bonen

Liefde voor smaak vormde de basis van Brute Bonen. Gestart door twee kookgekken voor wie alleen ‘perfect’ goed genoeg is. In dit streven naar perfectie challenget Brute Bonen de status quo en doet alles graag net even anders. En dat geldt uiteraard ook voor espresso. De juiste bonen zijn het belangrijkste ingrediënt achter een perfecte espresso. En laat dat nou juist het lastigste onderdeel zijn. Het soort bonen, de herkomst, het ambachtelijke brandproces. En niet onbelangrijk, vaak onderschat: de versheid. Brute Bonen brandt om de week de mooiste Arabica bonen op ambachtelijke wijze en verstuurt deze direct. Hiermee verzekeren we de thuisbarista van het belangrijkste ingrediënt voor de perfecte espresso.

Meer informatie over Brute Bonen: https://brutebonen.nl/ons-verhaal/over-ons/
Meer informatie over KoffieCoach: https://brutebonen.nl/koffiecoach/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.