Je bekijkt nu Proefpakketten beschikbaar!

Proefpakketten beschikbaar!

Het aantal Brute Bonen drinkers groeit gestaag en inmiddels zijn we al voorbij batch 4! Tijd voor iets nieuws, op veler verzoek: Een Brute Bonen Proefpakket. Een kleine hoeveelheid (250gr) Brute Bonen om te kijken of het bevalt. We wachten niet op de volgende branddag, maar doen ze zo snel mogelijk op de post, zodat je gelijk kunt proberen. Een paar dagen voordat we weer gaan branden komen we bij je in de lucht of je mee wil in de eerstvolgende batch.

Een paar tips vooraf

  1. Maak niet eerst je oude bonen op. Die bonen zijn toch al oud, dus hou ze achter de hand voor als je Brute Bonen op zijn. Het is zonde om de versgebrande Brute Bonen te laten wachten: 5 dagen na het branden zijn ze op hun lekkerst en na 3 weken zijn ze merkbaar minder vers.
  2. De maalgraad moet altijd goed ingesteld worden bij nieuwe bonen. Hier lees je hoe je je maler instelt, zodat je het maximale uit de versgebrande bonen haalt. Lukt het niet om je maler goed in te stellen? Neem contact met ons op om te kijken of we je kunnen helpen.
  3. Doe ongeveer de hoeveelheid bonen in je bonenreservoir als je in 1 dag gaat gebruiken en bewaar de rest luchtdicht op een donkere, koele plek. Zuurstof is de grootste vijand van Brute Bonen!

Bestel een proefpakket

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.