De Opstartfase

Het idee is simpel: Net als Jop moeten er meer mensen zijn die niet tevreden zijn over de resultaten van de op het aanrecht pronkende espressomachine. Dus we gaan koffiebonen branden volgens recept van Pieter en per post versturen.

Verpakkingen testen, logo ontwerpen, website opzetten en koffie proeven. Heel veel koffie proeven. Menig vriend en familielid moet er ook aan geloven, want de perfecte blend vind je niet zomaar. En na 5 espresso’s worden je eigen smaakpapillen toch iets minder betrouwbaar.

Ieder shot werd beoordeeld op z’n “tiger striping”

En we moesten ook meer te weten komen over onze doelgroep, dus met deze enquête kwamen we al snel te weten hoeveel koffie mensen drinken en waar ze hun bonen kopen.

Het concept krijgt steeds meer vorm en komen steeds dichterbij het moment dat we het gewoon gaan doen. Komende periode gaan we interesse peilen, ben jij ook geïnteresseerd in Brute Bonen? Stuur een e-mail naar info@brutebonen.nl en we laten het je weten zodra we van start gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.